قیمت محصول :     107500 تومان
  افزودن به سبد خرید

سبد خرید

  • سبد خریدتان خالی است.

مطالعات رساله هتل ۵ ستاره

بازدیدها: 0

این فایل در قالب ورد Word در ۲۱۵ صفحه تهیه و تظیم و در آن به مطالعات رساله هتل ۵ ستاره پرداخته است.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ۱

فصل دوم: بررسي تاريخچه هتل
۲-۱- هتل در طول تاریخ ۴۱
۲-۲- از چادرنشینی تا مسافرخانه ۴۱
۲-۳- شکل های جدید سفر ۴۳
۲-۴- (جهانگردی) سفر برای گذراندن اوقات فراغت ۴۳
۲-۵-گراند هتل های قرن نوزدهم ۴۵
۲-۶- معماری و صنعت توریسم ۴۶
۲-۷- تعاریف مرسوم از مراکز اقامتی و پذیرایی ۴۸
۲-۸- سیر تحول هتل در جهان ۴۹
۲-۸-۱- سیر تحول هتل در اروپا ۴۹
۲-۸-۲- تاریخچه پذیرایی در ایران ۵۲
۲-۹- تاریخچه هتل در ایران معاصر ۵۳
۲-۱۰- هتل های امروزی ۵۴
۲-۱۱- هتل های اقامتی ۵۵
۲-۱۲- هتل ۵۷
۲-۱۳- انواع هتل ۵۷
۲-۱۳-۱- هتل های زنجیره ای ۵۷
۲-۱۳-۲- هتل های شهری ۵۸
۲-۱۳-۳- هتل های ییلاقی – تفریحی ۵۸
۲-۱۳-۴- هتل آپارتمان و هتل اقامتگاه ۵۹
۲-۱۳-۵- هتل فرودگاهی : ۵۹
۲-۱۳-۶- هتل بوتیک ۶۰
۲-۱۳-۷- هتل هنری (هتل – موزه) ۶۰
۲-۱۳-۸- هتل موضوعی ۶۰
۲-۱۳-۹- هتل – دهکده ۶۱
۲-۱۳-۱۰- هتل های خاص یا غیرمتعارف ۶۱
۲-۱۳-۱۱- هتل های کپسولی ۶۱
۲-۱۳-۱۲- هتل های بومی ۶۱
۲-۱۴- متل ها ۶۲

فصل سوم: شناخت هتل
۳-۱- ضوابط سازمان جهانی جهانگردی (WTO) ۶۴
۳-۲- ضوابط و طبقه بندی سازمان جهانی و جهانگردی در مورد هتل های خاورمیانه ۶۴
۳-۲-۱- شرایط عمومی برای همه رتبه های هتل ها ۶۴
۳-۳- تعریف هتل ۶۵
۳-۴- هتل ۶۷
۳-۴-۱- هتل از نظر مکان و موقعیت ۶۷
۳-۴-۲- هتل از نظر تعداد اتاق ۶۷
۳-۴-۳- هتل از نظر نوع طرح و برنامه ۶۸
۳-۴-۴- هتل از نظر نوع میهمان ۶۸
۳-۴-۵- هتل از نظر مدت اقامت ۶۸
۳-۴-۶- هتل از نظر سرویس دهی ۶۸
۳-۴-۷- انواع اتاق در هتل‌ها ۷۵
۳-۵- فرم درجه بندی میهمان خانه های کشور ۷۷
۳-۶- شناخت گردشگری ۸۹
۳-۶-۱- عوامل بصری جذبی ۸۹
۳-۶-۲- عوامل جذب در طراحی ۸۹
۳-۷- شرح فعالیت های هتل ۹۰
۳-۷-۱- انواع فعالیت های قابل بررسی در هتل ۹۰
۳-۸- پلان طبقات ۹۱
۳-۸-۱- بهترین و مناسب ترین شکل برای پلان طبقات ۹۱
۳-۹- استفاده از رنگ‌ها برای طراحی هتل ۹۶
۳-۱۰- تاثیر نور در هتل ۹۸
۳-۱۰-۱- نورپردازی فضاهای مختلف هتل ۹۹
۳-۱۰-۲- نورپردازی برای مردم ۱۱۱

فصل چهارم: نمونه‌هاي موردي
۴-۱- بررسی نمونه های خارجی هتل ۱۱۳
۴-۱-۱- هتل شرایتون واکرهیل (Sheraton walkerhill hotel) ۱۱۳
۴-۱-۲- هتل کیوسرا (hotel Kyocera) ۱۲۰
۴-۱-۳- هتل برج العرب (hotel burj al arab) ۱۲۷
۴-۱-۴- هتل رامادا پلازا (ramada plaza hatel) ۱۳۵
۴-۱-۵- هتل شرایتون بیلبائو (hotel Sheraton bilbao) ۱۴۱
۴-۱-۶- هتل پیورتا (hotel puerta) ۱۴۵
۴-۱-۷- هتل سونگ جيانگ، تلفيق معماری با طبيعت ۱۵۱
۴-۲- بررسی نمونه های داخلی هتل ۱۵۶
۴-۲-۱- هتل استقلال تهران ۱۵۶
۴-۲-۲- هتل عباسی اصفهان ۱۶۳

فصل پنجم: مطالعات محيطي طرح و تحليل سايت

فصل ششم: معيارها و ضوابط طراحي
۶-۱- ضوابط طراحي طبقات و اتاق خوابها ۲۲۳
۶-۱-۱- ترکيب و تشکل ۲۲۳
۶-۱-۲- پلان طبقه ۲۲۳
۶-۱-۳- ابعاد و اندازه هاي اتاق خواب ۲۲۵
۶-۱-۴- ريخت شناسي طبقات و اتاقها ۲۲۷
۶-۱-۵- درب ورودي و دسترسي از خارج از هتل ۲۲۹
۶-۱-۶- لابي ۲۳۰
۶-۲- تاثير ذهني و عملکرد ۲۳۰
۶-۳- استانداردهاي فضاهاي لابي ۲۳۲
۶-۴- فضاهاي عرضه غذا و نوشيدني ۲۳۳
۶-۴-۱- استانداردهاي فضاهاي عرضه غذا ۲۳۵
۶-۵- اهداف طراحي رستورانها و سالنها ۲۳۶
۶-۶- فضاهاي برگزاري مراسم و فعاليت ها ۲۳۸
۶-۷- فضاهاي ورزشي ۲۴۰
۶-۷-۱- اماکن ورزشي سر پوشيده ۲۴۰
۶-۷-۲- اماکن ورزشي روباز ۲۴۰
۶-۷-۳- امکانات ورزشي بر حسب نوع هتل ۲۴۰
۶-۷-۴- استخر شنا ۲۴۱
۶-۷-۵- کلوپ بدنسازي- ورزشي ۲۴۲
۶-۸- دفاتر اداري ۲۴۳
۶-۸-۱- دفتر لابي ۲۴۳
۶-۸-۲- دفتر حسابداري ۲۴۵
۶-۸-۳- دفتر مدير اجرايي ۲۴۷
۶-۸-۴- دفاتر فروش و تدارکات ۲۴۷
۶-۸-۵- فضاهاي خدماتي پشتيباني (دور از ديد) ۲۴۸
۶-۸-۶- نمودار فضاهاي خدماتي و پشتيباني ۲۴۹
۶-۹- فضاهاي آماده سازي غذا و انبار آذوقه ۲۵۰
۶-۹-۱- آشپزخانه اصلي ۲۵۱
۶-۹-۲- انبار آذوقه و نوشيدني ۲۵۲
۶-۹-۳- طراحي فضاي انبارهاي آذوقه و نوشيدني ۲۵۳
۶-۹-۴- فضاي بارانداز دريافت مواد اوليه، زباله و انبار عمومي ۲۵۳
۶-۹-۵- بارانداز دريافت مواد اوليه ۲۵۴
۶-۱۰- زباله/ خاکروبه ۲۵۴
۶-۱۱- نواحي و فضاهاي مربوط به کارکنان ۲۵۶
۶-۱۱-۱- دفاتر پرسنل و ثبت ساعات ورود و خروج ۲۵۸
۶-۱۱-۲- رختکن و توالتها ۲۵۸
۶-۱۱-۳- غذاخوري کارکنان ۲۵۸
۶-۱۱-۴- رختکن‌ها و توالت ها ۲۵۹
۶-۱۱-۵- اسکان کارکنان ۲۵۹
۶-۱۲- رختشويخانه و خانه داري ۲۵۹
۶-۱۳- بخش مهندسي و تاسيسات مکانيکي ۲۶۱
۶-۱۳-۱- دفاتر مهندسي ۲۶۲
۶-۱۳-۲- کارگاه هاي نگهداري و سرويس ۲۶۲
۶-۱۳-۳- فضاهاي مکانيکي/ الکتريکي ۲۶۳
۶-۱۴- پارکينگ ۲۶۴
۶-۱۴-۱- تجزيه و تحليل پارکينگ ۲۶۴
۶-۱۵- ضوابط مربوط به ساخت ۲۶۵
۶-۱۵-۱- شکل اتاقهاي خواب ۲۶۶
۶-۱۵-۲- نوع سازه ۲۶۶
۶-۱۵-۳- فاصله گذاري ستونها ۲۶۶
۶-۱۵-۴- مصالح ساختماني ۲۶۷
۶-۱۵-۵- اسکلت بندي ۲۶۷
۶-۱۵-۴- ديوارهاي باربر ۲۶۸
۶-۱۶- ساختار مدوله ۲۶۹
۶-۱۷- ساختمان و ضوابط ايمني (مقاومت در برابر حريق) ۲۷۰
۶-۱۸- ضوابط لازم براي نازک کاريها و مبلمان ۲۷۰
۶-۱۹- مقاومت عناصر ساختماني در برابر حريق ۲۷۱
۶-۲۰- فاکتورهاي لازم براي خروج اضطراري ۲۷۲
۶-۲۱- آکوستيک ۲۷۲
۶-۲۲- سيستم هاي مهندسي آتريوم ۲۷۴
فصل هفتم: معرفي كانسپت‌ و برنامه‌ فيزيكي
۷-۱- کانسپت‌هاي پروژه ۲۷۸
۷-۲- برنامه فیزیکی ۲۸۱

پيوست‌: نقشه‌هاي نهايي طرح
منابع و مآخذ

قبل از خرید: توضیحات محصول را به خوبی بخوانید و در صورت نیاز به راهنمایی از بخش کاربری و سیستم تیکت استفاده نمایید .
بعد از خرید: تنها راه پشتیبانی محصولات سیستم تیکت می باشد .
بعد از خرید: از پنل کاربری محصول خود را دریافت نمایید . برای دریافت آخرین نسخه محصولات و دسترسی همیشگی به محصولات خریداری شده حتما در سایت عضو شوید .

افزودن به سبد خرید
0